BIODERMA Ambassadors

Vi søger testpersoner!

Døjer du med tør, irriteret, sensitiv eller kløende hud? Hvis ja, bør du læse med her. 

Netop nu søger vi personer, der har lyst til at teste vores Atoderm hudplejeserie, og som har lyst til at dele deres oplevelser og resultater med os undervejs. 

Vi søger testpersoner i alle aldre og af alle køn, men det vigtigste er, at du:

  • Indgår i målgruppen med en tør, sensitiv, irriteret/atopisk hud.
  • Har tendens til at have tør/irriteret hud eller eksemudbrud ved øjnene (i forbindelse med test af vores nyhed Atoderm Intensive eye).
  • Ikke har gjort brug af BIODERMA hudpleje indenfor de seneste 6 måneder
  • Er oprigtig i din anmeldelse af vores produkter. 
  • Har lyst til at dele din historie og tage billeder før, under og efter forløbet, hvor både du og produkterne indgår, som må deles på BIODERMAs sociale medier. OBS! Vi respekterer naturligvis, hvis du ønsker at være anonym i opslagene ift. navn og identificerbare billeder. 

Atopisk hud kan både være arveligt eller miljøbetinget. Det er en betændelses-tilstand, som oftest ikke forsvinder, men kan holdes nede og behandles, hvis du anvender de rigtige produkter. Personer med atopisk hud har en anden sammensætning af fedtsyrer i hornlaget, og derfor er det lettere for vand og andre udefrakommende stoffer at trænge igennem, og det gør, at huden har lettere ved at tørre ud og få eksemudbrud. Atoderm produkterne indeholder en høj fedtprocent og er uden parfume. Alle produkterne i Atoderm Intensive serien arbejder på de ubalancer, der findes hos atopisk og ekstremt tør hud, der ofte er præget af kløe og irritation.

Testforløbet vil forløbe over 3 måneder, hvor vi vil bede dig om kun at bruge BIODERMA Atoderm-produkter i din daglige hudplejerutine.  

Bliver du udvalgt som testperson, vil du modtage et skræddersyet Atoderm-sæt samt en komplet brugervejledning. 

I forbindelse med selve testforløbet har vi udformet en række spørgsmål, som vi vil bede dig tage stilling til før, under og efter forløbet, så vi kan blive klogere på, hvilke produkter, der vil passe bedst til din hud. Efterfølgende vil vi følge op på, hvordan Atoderm-serien har hjulpet på dine hudproblemer.

LYDER OVENSTÅENDE SOM NOGET FOR DIG? Så send os en mail på onepoint@elementsgroup.eu med et billede af din nuværende huds tilstand samt lidt om dig selv og dine problematikker. 

Vi glæder os til at høre fra dig!